Fearless Festival probeert toffe bands naar Ede te halen. Op deze site vind je al onze plannen. Ben je liefhebber van woeste muziek, dan wil je zeker het volgende Fearless Festival meemaken. Welkom!

In 2014 dacht Bart dat het een goed idee was om Spoken (USA) in Ede te laten optreden. Het bleef niet bij een goed idee… het werd: Fearless Festival. Een avondvullend programma met heerlijke harde muziek. Dit smaakte naar meer. Dankzij de hulp van een heleboel vrijwilligers durfde de organisatie wel door te gaan. Afspraken werden gemaakt, de stichting werd opgericht… en Fearless Festival was geboren.

Het doel is hetzelfde gebleven. Zoveel mogelijk toffe bandjes naar Ede halen. Wat muziek betreft verschillen smaken natuurlijk enorm. Tof betekent voor Fearless Festival twee dingen: hard en positief! Met hard hebben we het dan over muziek waar gitaren en drums de hoofdrol in spelen, we zijn van plan breed te programmeren. Positief gaat over de inhoud, we zoeken artiesten met een goed verhaal!

Het Fearless Festival team bestaat uit vier man:
team

  • Bart van Holland, bedenker van het geheel, organisator & regelaar;
  • Harmen Quast de man van de P.R. en het overzicht;
  • Kasper van Veldhuizen, onze financiële man, en belangrijker: de man van de catering;
  • Hanco Fredrikze voor alles wat maar met techniek te maken heeft.

Het Fearless Festival team wordt geholpen door een heleboel vrijwilligers die zorgen dat alles wat er voor en op de avonden gedaan moet worden ook daadwerkelijk gedaan wordt. Eigenlijk is Fearless Festival een feestje van, voor en door fans. Wil je meedoen? Leuk! Neem contact met ons op.

Stichting Fearless Festival heeft een ANBI-status in aanvraag, voor meer informatie over de stichting zie hier.